mirejoaziskola.jpg

 

 

Bártfai Judit versével szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt az

Eötvös iskola honlapján.

A 2021-es év jelentős változást hoz majd az Önök életében, hiszen gyermekük első osztályos lesz. Ezen az oldalon az iskolaválasztáshoz szeretnénk információkat és segítséget adni.

2020. szeptemberében iskolánk a 35. tanévét kezdte meg. Az idei tanévben 18 osztályunkban több mint 400 tanuló lépte át az iskola kapuit. A járványhelyzet ellenére a megszokott formában dolgoztunk, dolgozunk tovább. Folyosóink, termeink a gyerekek zsivajától, nevetésétől hangosak. A szeptemberben iskolát kezdő elsősök már olvasnak, írnak. A tanulás mellett újdonságokkal is büszkélkedhetünk. Elkészült az új tornapályánk, izgalommal várjuk, hogy kikelnek-e az új iskolai fűszerkertben ültetett növények. Megolajoztuk Sakkpalota kapuit is. Bent nagy a sürgés-forgás, már három évfolyam tanulói okosodhatnak a módszerrel.

Talán csak egy dolog változott. Vendégeket, így Titeket kedves Óvodások, most nem fogadhatunk, ezért októberben elindítottuk Online Ovisuli programunkat.

Az eotvossakkpalota@gmail.com email címre vártuk azoknak az óvodásoknak a jelentkezését, akik érdeklődtek Sakkpalota lakói iránt. Ők minden hónapban kaptak egy kis videót, amelyben megismerkedhettek Keresztes királlyal és seregével.

Ha van még kedvetek csatlakozni, szeretettel várunk mindenkit. Nem kell mást tenni, csak a neveteket leírni egy emailben és elküldeni az eotvossakkpalota@gmail.com email címre.

Fogadjátok szeretettel tőlünk az eddig elkészült felvételeket!

 

 

 

 

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk. Addig is nézzetek szét az iskola honlapján, kérjétek meg szüleiteket, hogy segítsenek benne!

 

Legyél te is az Eötvös iskola kisdiákja! Szeretettel várunk!

 

Tremmer Bernadett

intézményvezető